Det ble riktignok en ekstra lang kortesje via den gamle hallen på Lyngmyr. Der var det turnstevne så en liten bomtur ble jo det. Kortesjen fant allikevel raskt veien til den riktige hallen på nye Tvedestrand Videregående Skole.

Det var en skikkelig tent gjeng med spillere og foreldre som endelig skulle få skape store øyeblikk på og utenfor banen. Og slik ble det!

Første kamp gikk mot Tvedestrand. Det ble en jevnspilt kamp med mange flotte mål, redninger og prestasjoner. 

Det ble litt for stille på tribunen i første kamp og siden vi var i Tvedestrand så Gunn Marita sitt snitt til å sende Kim på Felleskjøpet for å kjøpe kubjeller.

Fra lyden av kubjeller og engasjerte Sørfjell-foreldre på tribunen gikk jentene på banen til dagens andre kamp som var mot Hisøy. Om det var kubjellene som løftet frem jentene vites ikke, men jentene spilte fantastisk i denne kampen. Det var et lag som tør å gå på mål og har et forsvar som er tett som en murvegg. Det fikk vi betalt for! Selv om vi ikke teller mål ble det en knallsterk seier over Hisøy.

Etter kampen snakket trenerne Helene og Arne med spillerne og alle var fornøyd med dagens kamper. Jentene hadde fått masse spilletid og i posisjoner som de trives i og mestrer godt. Helene kommenterte at vi er heldige som har spillere som tar keeperjobben for oss og gjør en kjempejobb mellom stengene. Vi har en flott jentegjeng som støtter og hjelper hverandre. Vi er heldige!

Før kortesjen returnerte hjemover rakk Selma og Morten å kapre fruktkurva på lotteriet, og det var en fornøyd Sørfjell-gjeng som kjørte hjemover denne flotte lørdagen.