Takk til alle sammen for en godt gjennomført turnering.

Mange lag har kommentert det flotte dugnadsarbeidet som er gjort, bra kampgjennomføring, flotte overnattingsopplegg og vår grilling på Buøya med 250 mennesker. Utfordringer underveis ble løst på en god måte fra dugnadsgjeng og turneringsteam og Arne Jensen holdt humøret oppe til folk gjennom gjørma på Eydehavn.

Må nesten trekke frem de som har brukt siste 3 døgn og utallige timer i forkant på tilrettelegging og gjennomføring Odd-inge Fjeldstad og Jostein Finsrud, samt storinnsats fra Arne Engebretsen (alles Ærne), Harry Svendsen og hans team, Marianne O. Olsen, Ståle Pedersen, Haffe, Maren Arntsen Eriksen og Jan Øyvind Evensen.

Stor takk til alle lag, trenere, lagledere, foreldre, søsken og flotte ungdommer vi har i Sørfjell.

Neste år skal vi bli enda bedre på gjennomføring, kan allerede nevne nettbasert kampoppsett, bedre informasjon til alle som skal ha dugnad GOD TID I FORKANT, flere delansvarlige, samt 100 småting.

Vil informere om overskudd som tilfaller Fotballgruppa når det er på plass, som muliggjør Dana Cup, Barcelona Cup og masse andre aktiviteter og kostnader gjennom en sesong i Sørfjell.

Mvh
Rune Omdal